Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

RTVA dedica una programació especial en directe des del Consell als 25 anys de la Constitució

www.andorradifusio.ad

Ràdio i Televisió d'Andorra es bolcarà aquest dimecres en els actes commemoratius dels 25 anys de Constitució amb una programació especial. Una graella farcida de connexions en directe amb el centre neuràlgic de les celebracions, el Consell General.

L'"Ara i Aquí" del dia de la Constitució es farà aquest any, coincidint amb el quart de segle de la Carta Magna, des del Consell General. Pels micròfons de Ràdio Nacional passaran representants dels tres poders de l'Estat: ex-caps de Govern, consellers dels grups parlamentaris i el president del Consell Superior de la Justícia. També l'actual cap de Govern, Antoni Martí.

L'Informatiu migdia també s'emetrà, en directe, des de l'hemicicle. L'emissió inclourà una breu entrevista amb el síndic general, Vicenç Mateu.

Tan bon punt acabi l'informatiu, Gemma Rial agafarà el relleu amb "El procés constituent". Programa amb tres convidats que inclou l'estrena del documental "A tres bandes", elaborat per Cristina Puigcercós. Un treball, narrat pels protagonistes, que explica els detalls que van permetre redactar la Carta Magna.

A partir d'un quart de set, emetrem la sessió tradicional de Consell General des de la Casa de la Vall. Finalment, de tornada un altre cop al nou hemicicle, tancarem aquesta programació especial amb la recepció oficial i el discurs del síndic.

Informa: Jordi Cama
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix: