Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Memòries d'arxiu

Comparteix:

Memòries d'arxiu: Programes ATV

Recordem la història de Ràdio i Televisió d'Andorra,

ATV ofereix cada setmana un programa emès per aquesta casa al llarg de la seva història. Un recorregut per la trajectòria d'Andorra Televisió en què reviurem alguns dels programes que han marcat els 25 anys de "l'andorrana". Cada dimecres a les 21.15h.


 • Memòries d'Arxiu - Portes endins: Medi ambient

  L’any 1972 l’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 5 de juny com la Diada internacional del medi ambient. Dimecres vinent, al Memòries d’arxiu, recuperarem el capítol que el programa “Portes endins”, presentat per Òscar Armengol i emès l’any 1997, va dedicar a aquesta qüestió, amb entrevistes i reportatges per reflexionar sobre la situació del medi ambient.

 • Memòries d'arxiu - Encara me'n recordo: el Pessebre Vivent d'Engordany (2a part)

  El 1955 va tenir lloc la primera representació del Pessebre Vivent d'Engordany. La iniciativa impulsada per Esteve Albert va ser molt ben rebuda per la població, que s'hi va implicar efusivament i va ajudar a incrementar el turisme d'hivern, que en aquells anys era escàs. Recuperem el segon dels dos capítols que el programa Encara me'n recordo, presentat per Alfred Llahí i emès el 2004, li hi va dedicar.

 • Encara me'n recordo: el Pessebre Vivent d'Engordany

  El 1955 va tenir lloc la primera representació del Pessebre Vivent d'Engordany. La iniciativa impulsada per Esteve Albert va ser molt ben rebuda per la població, que s'hi va implicar efusivament i va ajudar a incrementar el turisme d'hivern, que en aquells anys era escàs. Recuperem el primer dels dos capítols que el programa Encara me'n recordo, presentat per Alfred Llahí i emès el 2004 li hi va dedicar.

 • Memòries d'arxiu - Portes endins: la integració dels residents estrangers

  Portes endins, programa presentat per Òscar Armengol, donava veu a persones, entitats i associacions del país per debatre sobre qüestions d’interès per a la ciutadania, com ara les pensions, l’economia o la política. Recuperem el programa del 1997 dedicat a la integració dels residents estrangers i les qüestions que se’n deriven, com els anys per adquirir la nacionalitat o la participació en la vida política.

 • Memòries d'arxiu - Som Anonymous

  L’any 2007, el grup “Anonymous” va ser escollit com a representant d’Andorra al festival d’Eurovisió. Recuperem el programa especial “Som Anonymous”, que Andorra Televisió va fer amb motiu de la participació andorrana al festival, que aquell any es va celebrar a Helsinki. La gala va comptar amb actuacions i convidats de luxe, com Gossos, Josep Thió o Lluís Cartes.

 • Memòries d'arxiu - Perfils: Josep Casadeval

  Recuperem el programa presentat per Ramon Font, emès l'any 1997, pel qual van passar diferents personalitats destacades del país dels àmbits polític i social. En concret, aquest capítol va ser el dedicat a qui aleshores era jutge al Tribunal Europeu de Drets Humans, Josep Casadevall.

 • Memòries d'arxiu - A 2 de l'Or, ascens del Bàsquet Club River Andorra a LEB Or

  El Bàsquet Club River Andorra va assolir l'ascens a la categoria LEB Or l'any 2011, fins aleshores la fita esportiva més gran assolida pel club, des de l'ascens a l'ACB 20 anys abans. Revivim el documental "A 2 de l'Or", que repassava les últimes jornades de competició abans d'aconseguir l'esperat ascens.

 • Memòries d'arxiu - La Calaixera amb Ludmilla Lacueva i l'actuació d'Awake

  Recuperem l’espai de cultura “La Calaixera”, presentat per Carles Quintana i emès l’any 2001, en el qual es repassava l’actualitat cultural del país amb entrevistes, reportatges, i actuacions musicals. Veiem, entre moltes altres coses, una entrevista a Ludmilla Lacueva, autora del llibre “Els pioners de l’hostaleria andorrana”, i l’actuació en directe al plató del grup “Awake”.

 • Memòries d'Arxiu - Encara me'n recordo: L'hostaleria a Andorra

  Revivim la història de l'hostaleria al Principat recuperant el programa Encara me'n recordo, presentat per l'Alfred Llahí, emès l'any 2004, en el qual diferents actors i professionals del sector explicaven el naixement d'aquest sector i l'evolució fins a arribar al que és ara.

 • Memòries d'Arxiu - Històries i llegendes de l'Andorra medieval (teatre)

  Aquesta obra de teatre escenificava llegendes i fragments de la història del país. La representació va anar a càrrec de l'Esbart Laurèdia i va ser emesa per Andorra Televisió l'any 2002.