Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Memòries d'arxiu

Comparteix:

Memòries d'arxiu: Programes ATV

Recordem la història de Ràdio i Televisió d'Andorra,

ATV ofereix cada setmana un programa emès per aquesta casa al llarg de la seva història. Un recorregut per la trajectòria d'Andorra Televisió en què reviurem alguns dels programes que han marcat els 25 anys de "l'andorrana". Cada dimecres a les 21.15h.


 • Memòries d'Arxiu - Tipus d'interès: hipoteques

  Parlem d’economia recuperant el capítol que el programa “Tipus d’interès”, presentat per Marc de las Heras, va dedicar a les hipoteques l’any 2007.

 • Memòries d'arxiu - Cacaim: Meteorologia i tecnologia

  L’avenç de la tecnologia les darreres dècades ha suposat grans avantatges en camps com la informàtica, les telecomunicacions o la medicina. Passa el mateix amb la meteorologia? O també té els seus inconvevients? Parlem d’aquestes qüestions recuperant el programa “Cacaim”, presentat per Josep Tomàs i emès el 2010.

 • Memòries d'arxiu - De gran vull ser

  En aquest capítol recuperem el programa De gran vull ser, emès l'any 2007. Concretament la història d'uns joves estudiants que en aquest cas es posaven en contacte amb educadors infantils per conèixer i aprendre la seva feina in situ.

 • Memòries d'arxiu - Pirem... al Senegal

  Sortim de viatge amb el programa Pirem, que entrevistava persones perquè expliquessin experiències i anècdotes dels seus viatges. En aquest cas ho feien del Senegal.

 • Memòries d'arxiu - A peu

  Sortim de ruta pels llacs de Tristaina, a la vall d'Ordino, per conèixer-ne millor la fauna, la flora i els paisatges. Ho fem recuperant el programa A peu, presentat per Delfí Roca i emès el 2002.

 • Memòries d'arxiu - La ReVolta: Josep Tomàs

  La ReVolta, presentat per Pau Duran, recollia cada divendres els millors moments del magazín diari Volta i Mitja, un espai d'anàlisi d'actualitat política i social conduït per Gemma Rial i Xavi Palma. Emès el 2007, aquest capítol va tenir com a protagonista el meteoròleg de Ràdio i Televisió d'Andorra Josep Tomàs.

 • Memòries d'arxiu - GPS: Recorrem Andorra en bicicleta

  El programa GPS, emès l'any 2008 i dirigit i presentat per Marc de las Heras, ens mostrava diferents racons del Pirineu d'una manera molt propera. De las Heras va recórrer en bici Andorra, el Pallars i la Vall d'Aran per mostrar-nos els paisatges, cultura i gastronomia dels diferents pobles de la zona. Aquest és el primer capítol dedicat a Andorra. 

 • Memòries d'Arxiu - Padrines i fogons

  Recuperem el programa de cuina “Padrines i fogons”, emès l’any 2006. Amb un toc d’humor, els participants mostraven les seves habilitats a la cuina preparant diferents plats sota l’atenta mirada del presentador, el Xavi Albert.

 • Memòries d'Arxiu - Pirineus màgics: enigmes i secrets de l'art romànic

  Parlem d’història, cultura, màgia i llegendes de la mà de Sebastià d’Arbó i el programa “Pirineus màgics”.  En concret recuperem el capitol dedicat a l’art romànic d’Andorra i als enigmes i secrets que amaguen les seves construccions.

 • Memòries d'Arxiu - Escenaris AND amb Sergi Cunill i Komanem

  El programa Escenaris AND emès l'any 2011 va convertir el plató d'ATV en un escenari per on van passar músics i bandes del país. En aquest programa recordem l'actuació del cantautor Sergi Cunill, llavors el més jove de l'edició amb 16 anys, i el grup de rock en català Komanem.