Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Memòries d'arxiu

Comparteix:

Memòries d'arxiu: Programes ATV

Recordem la història de Ràdio i Televisió d'Andorra,

ATV ofereix cada setmana un programa emès per aquesta casa al llarg de la seva història. Un recorregut per la trajectòria d'Andorra Televisió en què reviurem alguns dels programes que han marcat els 25 anys de "l'andorrana". Cada dimecres a les 21.15h.


 • Memòries d'Arxiu - Testimonis del temps: Sant Serni de Canillo, Sant Miquel de Prats i la creu dels Set Braços

  El programa Testimonis del temps, del 2005, feia un recorregut per diferents construccions que constitueixen un referent de l'art romànic present al Principat. En aquest programa en recuperem el capítol dedicat a Sant Serni de Canillo, Sant Miquel de Prats i la Creu dels set braços.

 • Memòries d'Arxiu - Dues cares: la ramaderia al Pirineu

  El programa “Dues cares”, presentat per Albert Roig i emès l’any 2006, debatia sobre qüestions d’actualitat amb especialistes sobre els temes que es tractaven, des de diferents punts de vista. Recuperem el capítol que el programa va dedicar al futur de la ramaderia de muntanya i la sostenibilitat.

 • Memòries d'Arxiu - En alerta

  Valorem prou les tasques que fan els diferents cossos de seguretat? El programa “En alerta”, emès l’any 2006, ens mostrava des de dins, i amb tota mena de detalls, com és la feina dels que vetllen per la nostra seguretat. Feia un seguiment exhaustiu dels equips de diferents cossos com el SUM, la policia o els bombers.

 • Memòries d'arxiu - Molt personal: Jordi Sánchez

  El programa d'entrevistes "Molt personal" convertia el plató d'Andorra Televisió en un espai de conversa pel qual van passar personalitats del món de la cultura catalana i andorrana. En aquest capítol recuperem la entrevista que Joan Anton Rechi, presentador del programa, va fer a l'actor català Jordi Sánchez l'any 2000.

 • Memòries d'Arxiu - L'altra cara de la lluna, amb Raimon

  Recuperem l’entrevista que el programa "L’altra cara de la lluna", presentat per Fèlix Canet i emès l’any 1997, va fer al cantautor Raimon, un dels màxims exponents de la Nova Cançó, i un dels cantautors en llengua catalana més reconeguts. Tot un referent.

 • Memòries d'arxiu - Rutes: Berlín

  Cada any se celebra a Berlín la fira ITB, considerada la més important de la indústria turística mundial. L’any 2002, l’equip del programa Rutes, presentat per Sebastià Vidal, es va desplaçar a la capital alemanya per mostrar la participació andorrana a aquesta fira, com a part de les accions de promoció a l’exterior. Recuperem aquest reportatge, que també es fixava en els efectes de la reunificació de la ciutat, 12 anys després de la caiguda del mur.

 • Memòries d'arxiu - Jugant a ser grans

  L’any 2003 El Club Vòlei Andorra va jugar una eliminatòria de la Copa CEV, la segona competició europea més prestigiosa després de la Champions League, contra el Mòdena, un dels millors clubs de la història d’aquest esport. El programa "Cròniques" va acompanyar l’equip al llarg de l’eliminatòria esdevenint un testimoni privilegiat d’aquella fita històrica. Recuperem el resultat d’aquell treball amb l’emissió del reportatge "Jugant a ser grans", emès l’any 2004.

 • Memòries d'arxiu - 10 anys petits cantors

  L'any 1992 naixia el Cor Nacional dels Petits Cantors. El 2002 Andorra Televisió emetia un programa especial amb motiu del 10è aniversari de la formació que en repassava la trajectòria des del seu naixement. Recuperem aquell emotiu documental amb imatges i entrevistes a alguns dels integrants i amb qui encara avui, n'és la seva directora, Catherine Metayer.

 • Memòries d'Arxiu - Tipus d'interès: hipoteques

  Parlem d’economia recuperant el capítol que el programa “Tipus d’interès”, presentat per Marc de las Heras, va dedicar a les hipoteques l’any 2007.

 • Memòries d'arxiu - Cacaim: Meteorologia i tecnologia

  L’avenç de la tecnologia les darreres dècades ha suposat grans avantatges en camps com la informàtica, les telecomunicacions o la medicina. Passa el mateix amb la meteorologia? O també té els seus inconvevients? Parlem d’aquestes qüestions recuperant el programa “Cacaim”, presentat per Josep Tomàs i emès el 2010.