Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
ONCA

Comparteix:

ONCA

ÚLTIM PROGRAMA

Especial ONCA 25 anys

 • Programa Especial ONCA 25 anys

  Un 20 de març de fa 25 anys va néixer l’ONCA. Dediquem un programa especial a aquest aniversari en què destaquem l’ànima del projecte amb Gerard Claret i testimonis del naixement de l’orquestra, com Lluís Claret i Josep Dallerès. Parlem de com ha evolucionat el projecte, de la importància de la base i la importància de l’Institut i escoles de música amb Teresa Areny, David Sanz i Oriol Vilella. I anem més enllà dels escenaris explicant la funció social i formativa de la Fundació ONCA amb Francesca Ros, Pep Farràs i Joan Hernández. La música del programa s’ha enregistrat especialment per a l’ocasió. També s’hi han adaptat les aquarel·les creades per Àstrid Janer creades per aquests 25 anys de l’orquestra. 

 • Músics i col·laboradors de l'ONCA feliciten l'orquestra pels 25 anys

  Recollim les felicitacions de músics i col·laboradors de l'ONCA durant aquests 25 anys. Els directors d'orquestra Marzio Conti, Salvador Brotons i Albert Gumí, les actrius Aina Clotet i Irina Robles, el saxofonista Llibert Fortuny, el violoncel·lista Lluís Claret, el body percussion i bateria de Gossos, Santi Serratosa, el violinista Oriol Saña, els músics de l'ONCA Mario Lisarde (contrabaix), Josep Bracero (viola), Jordi Coll (violí) i Carolina Bartumeu (violoncel), l'especialista en tècniques d’expressió, Vika Kleiman, el promotor musical i director artístic, Albert Puig, el director del projecte Basket Beat, Josep Maria Aragay, la directora de l'escola Harmonia, Roser Palomero, el director de l'Institut de Música, David Sanz, i la professora de dansa i membre del projecte ONCA Social, Mònica Vega, han deixat el seu missatge. 

 • La música d'aquest especial 25 anys de l'ONCA

  La música del programa s’ha enregistrat especialment per a l’ocasió. Gerard Claret, Jordi Albelda pare i Jordi Albelda fill, Àlex Arajol, Jordi Carro, Esteve Ticó, Sílvia Garcia i Elias Porter interpreten els quatre temes principals enregistrats per aquest especial 25 anys de l'ONCA: “L’hivern” de “Les Quatre Estacions” de Vivaldi, "Oblivion" d’Astor Piazzolla, "Irish Stew in the Morning" d’Aleksey Igudesman i "Vestida de nit” (versió per a duo de cordes) de Càstor Pérez i Glòria Cruz.

 • Concert amb motiu dels 25 anys de l'ONCA i la Constitució

  El 1993 va ser l’any en que es va aprovar la Constitució i es va presentar en societat l’orquestra nacional, l’ONCA.  Amb aquest concert i l’estrena de "L´andorrà", composta per Salvador Brotons,  es commemoren els 25 anys d’aquests dos grans esdeveniments. És una coproducció amb la GIOrquestra amb la participació de dos solistes d´excepció, els germans Claret.