Alessandra Keller i Luca Schwarzbauer, guanyadors de la prova de short track 

Alessandra Keller i Luca Schwarzbauer s'adjudiquen la pr

Alessandra Keller i Luca Schwarzbauer s'adjudiquen la prova de short track a Pal-Arinsal. La primera jornada de la Copa del Món s'ha saldat amb dues grans curses, sobretot la masculina, amb un final molt obert amb els quatre primers classificats en dos segons.

Alessandra Keller s'ha convertit en la primera campiona de la Copa del Món de BTT de Pal-Arinsal en la prova de short track. La suïssa s'ha imposat amb claredat dominant de principi a fi en el traçat de vuit voltes del pla de la Caubella. A més, també presenta candidatura per diumenge al cross country.

"En cada Copa del Món tens dues oportunitats, divendres i diumenge. Quan aprofites la primera el cap de setmana és perfecte i ara només podem doblar-ho diumenge", ha explicat la guanyadora del short track  Alessandra Keller

Al podi l'han acompanyada la nord-americana Evie Richards i la neerlandesa Puck Pieterse.

La carrera masculina ha estat molt més oberta i amb emoció fins al final. L'alemany Luca Schwarzbauer s'ha fet fort durant el tram final de les nou voltes i ha aguantat la primera posició davant el suís Nino Schurter, només un segon per darrere, i el francès Jordan Sarrou.

Luca Schwarzbauer, guanyador del short track, ha explicat que enguany té "millor les cames. Estava molt confiat de principi a fi. Estic molt content de guanyar aquí i m'agrada molt aquest lloc, els aficionats són molt simpàtics així que segurament és la millor victòria possible."

Informa: Joel Romero

 

Comparteix:

Cap dels representants andorrans, entre els 60 semifinalistes de descens Andorra repetirà pilots al Trial de les Nacions de França