El FC Andorra aconsegueix l'ascens a Primera RFEF i continua aspirant a pujar a Segona A

El  FC Andorra ha celebrat l'ascens a Primera RFEF en la darrera jornada de la lliga regular. Els tricolors ho han estat a punt d'aconseguir gràcies al Badalona que no ha pogut guanyar el Barça B, però un gol de Carlos Martínez en el darrer minut ha certificat l'ascens per mèrits propis i de retruc ha donat un punt a l'Andorra que pot anar molt bé per al següent objectiu, classificar-se per al play off d'ascens a Segona A.

Tots els partits han començat a les 12. El FC Andorra només necessitava un punt però en cas de derrota i victòria del Badalona es quedava sense assegurar l'ascens a Primera RFEF i sense opcions de pujar a Segona A.

El gol d'Albert Torras als 28 minuts situava el pitjor dels escenaris. L'Andorra no tenia arribada, només una rematada al travesser de Carlos Martínez abans del descans.

A poc a poc les mirades estaven més pendents de Badalona que de Lleida. Els escapulats empataven a 0 amb el Barça B.

Malgrat pressionar de valent el Badalona no ha pogut guanyar i el primer que s'ha celebrat a Lleida ha estat el final de partit a Badalona que ja assegurava la tercera plaça a l'Andorra.

Enmig de tot un enrenou Carlitos Martínez ha marcat el gol de l'empat en el darrer minut.

L'entrenador, Eder Sarabia, ha assegurat sentir-se molt satisfet no sol pel que fa a aquest enfrontament sinó també al de l'altre dia contra l'Hospitalet. "Malgrat les adversitats l'equip ha fet un pas endavant en maduresa i solidesa".

Al final del partit hi ha hagut tensió. Alguns jugadors i tècnics del Lleida no han entès que l'Andorra busqués el gol malgrat tenir ja l'objectiu a la butxaca. El punt serà útil per als dos equips a la següent fase.

Sarabia ha volgut dedicar la victòria al director tècnic Jaume Nogués i al seu predecessor, ja que "part d'aquest ascens és d'ells".

L'Andorra puja a Primera RFEF amb el Gimnàstic que avui ha perdut i el Barça B que ha empatat.

Els punts de la lliga regular s'acumulen. Els rivals de l'Andorra a la segona fase seran l'Eivissa, l'Alcoià i el Vila-real B.

El primer partit es jugarà el proper cap de setmana, l'Andorra arrenca quart a tres punts de la tercera plaça, l'última posició que dona accés al play off d'ascens a Segona A.

Imatge: XTVL - FC Andorra