La federació de natació lusa visita Andorra i anuncia una estada de la seva selecció

www.andorradifusio.ad

La selecció portuguesa de natació visitarà Andorra enguany, gràcies al conveni signat entre les dues federacions. Així es desprèn de la visita del mandatari lus que també actua com a president de l'organisme europeu i vicepresident del mundial. Aprofitant la trobada, Silva ha confirmat l'impuls de la natació artística amb un taller de formació.

 

La Federació de Natació continua creant lligams i aquest divendres ha estat el torn de Portugal mitjançant un conveni de col·laboració sense data de caducitat. La bona relació s'ha deixat veure en la visita del president de l'entitat lusa, António José Silva, a les instal·lacions del país. La creació d'una zona d'aigua al centre de tecnificació d'Ordino i Icònic ajudaran a afavorir estades com la de la selecció portuguesa enguany.

En contrapartida, la natació andorrana també en sortirà beneficiada. Joan Clotet, president de la FAN s'ha mostrat molt satisfet i afirma que "és molt bo pels jugadors".

La trobada té un valor doble, ja que Silva també és president de la Federació Europea i vicepresident de la Mundial. Fruit d'això, també ha anunciat que enguany hi haurà un taller de formació al voltant de la natació artística.

Aquesta tarda de divendres ha visitat els Serradells i ha destacat la feina feta els darrers anys i el potencial com a destí de referència. Un pas més per a la natació tricolor que encara reptes importants com els Jocs Olímpics de París 2024, on vol ser present, i els Jocs dels Petits Estats d'Andorra el 2025.

Informa: Joel Romero
Imatges: David Moreno
Locució: Sergi Cano

 

 

Comparteix:

Verdú: "veníem a mossegar fort i no ha pogut ser" El MoraBanc Andorra s'oblida de la Copa amb una treballada victòria a Càceres (70-82)