L'Inter d'Escaldes treu un empat insuficient contra el Cluj (1-1) i queda eliminat a la Conference League

L'Inter d'Escaldes ha quedat eliminat a la segona ronda prèvia de la Conference League després de no poder remuntar el 3 a 0 de l'anada del Cluj romanès.

El futbol andorrà s'ha quedat sense representants a Europa després de l'eliminació de l'Inter d'Escaldes a la segona ronda classificatòria de la Conference League. Els escaldencs han tret un bon empat (1-1) aquesta tarda a l'estadi Comunal davant el Cluj romanès, que ha fet valer el 3 a 0 de l'anada.

L'Inter d'Escaldes ha sortit valent, amb la intenció de sorprendre el Cluj, que ha tingut més la pilota però sense crear una sola ocasió de gol en la primera part. En canvi, els d'Otger Canals, ben posicionats en defensa, tenien les idees clares i miraven de fer mal als romanesos. I ho han aconseguit en el minut 20 en una acció d'oportunisme de Genís Soldevila.

L'1 a 0 no ha canviat la dinàmica i fins i tot l'Inter s'ha apropat al segon gol amb una nova ocasió de Genís Soldevila El Cluj, confiat amb el 3 a 0 de l'anada, no generava gens de perill. En la represa, però, s'han trobat amb l'empat després de transformar Deac un penal (50'). Massa premi per als romanesos.

El partit se li ha posat encara millor al Cluj quan l'àrbitre ha expulsat per doble groga Ilde Lima per simular un penal en el minut 60. Tot i jugar amb un home menys, l'Inter ha gaudit d'un parell d'ocasions clares per tornar a avançar-se en el marcador.

Només al final el porter Adrià Muñoz ha salvat els escaldencs de la derrota, que hagués estat immerescuda. Els d'Otger Canals han acabat amb nou homes sobre el camp per l'expulsió a darrera hora de Txus Rubio.