ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Irineu Esteve buscarà fer un pas endavant la pròxima temporada i Carola Vila, participar en Copa del Món

www.andorradifusio.ad

L'equip d'esquí de fons segueix la preparació a Andorra. Tot i tenir algunes dates marcades al calendari, tot podria variar els pròxims mesos per la pandèmia sanitària. Irineu Esteve té la vista posada al Mundial d'Alemanya i el Tour d'Ski i Carola Vila buscarà guanyar-se la participació a la Copa del Món.

Els dubtes al voltant de les competicions esportives també afecten l'equip d'esquí de fons la pròxima temporada. Els capdavanters tornaran a ser Irineu Esteve i Carola Vila. Tots dos tenen cites importants confirmades al calendari, ha remarcat el director tècninc de la secció d'esquí de fons, Joan Erola.

Precisament, el Mundial i el Tour d'Ski seran els dos grans objectius d'Irineu Esteve, així com la regularitat en Copa del Món, ha comentat l'esquiador.

En el segon any de sub-23, Carola Vila farà Copa d'Europa amb la vista posada a la Copa del Món, ha explicat.

Tampoc es descuidarà els joves, amb Quim Grioche, Ona Ferrando i la incorporació de Gina del Río. Tots es foguejaran a proves FIS i buscaran classificar-se per al Mundial júnior.

Enguany, no hi haurà la sortida de preparació a Noruega habitual a l'agost. L'estada servia per mesurar forces amb la resta d'equips. Ara la preparació es centrarà a Andorra. Al novembre viatjaran a Escandinàvia per iniciar la competició.

Informa: Joel Romero
Imatges: Txema Galilea-Arxiu RTVA

Comparteix:

3.238.99.243