Joel Rossell es proclama subcampió de Catalunya júnior

Joel Rossell s'ha proclamat subcampió de Catalunya j&u

Joel Rossell s'ha proclamat subcampió de Catalunya júnior de judo. El judoka va fer un campionat perfecte durant el cap de setmana, malgrat la manca de rodatge competitiu. El bon rendiment li va valdre la medalla de plata en la categoria de menys de 81 kg.

Aquesta va ser la primera competició de Rossell, després d'un any sense poder-ho fer. L'andorrà va guanyar els tres primers combats i va arribar a la final.

La darrera lluita va ser molt igualada i al final del temps reglamentari, els judokes estaven empatats. Una penalització de Rossell en els quatre minuts de tècnica d'or el van deixar sense el premi final.

Informa: Joel Romero
Imatge cedida: Fanjudo