ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els jugadors de casa, protagonistes del millor FC Andorra

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra s'ha quedat a un pas de l'ascens després d'una jornada rodona per als seus interessos. Al contrari del que molts pensaven els jugadors de casa estan tenint un paper protagonista i ningú dubta que seran una de les claus per aconseguir l'ascens a tercera en les tres jornades que queden per disputar.

La força de l'Andorra sempre ha estat el grup. Ho era abans de l'arribada de Piqué i ho ha de seguir sent ara.

L'arribada de grans fitxatges va deixar a l'aire el paper dels jugadors de casa. Uns dubtes que ells mateixos s'han encarregat d'esvair.

Diumenge hi havia quatre andorrans a l'onze de Gabri i dos jugadors més formats a Andorra. Ningú els regala res, s'ho guanyen al camp. El millor del partit va ser el jove internacionals Àlex Martínez.

És difícil tenir jerarquia quan jugues al costat de jugadors que venen del futbol professional, però els jugadors andorrans s'ho estan guanyant. L'experiència a la selecció hi ajuda.

Homes com Ludo o Marc Pujol estan assumint protagonisme i poden ser transcendentals en el camí de l'ascens.

L'entrenador, Gabri Garcia, destaca el "gran partit" d'aquests dos jugadors. "Aquesta és l'avantatge de tenir una plantilla amb 26 jugadors i que tinguin aquest nivell", afegeix.

El jugador Ruben Bover es pronuncia en la mateix alínia adduint que "entri el que entri fa el treball igual de bé". "Estem tots pel que calgui i tot suma", manifesta també Marc Pujol. Ludo, per la seva banda, es mostrava "molt content per tornar a comptar pel míster, sumar els minuts que em doni i ajudar en tot el que pugui". "Estem a tres partits del final i esperem guanyar per poder pujar"

L'Andorra ocupa ja posició de promoció d'ascens i es troba a un sol punt del líder. Queden tres jornades. Dos partits fora de casa, a Borges Blanques i Balaguer, i un darrer a Prada de Moles, precisament contra el Viladecans.

Aquest enfrontament permet als andorrans dependre d'ells mateixos per assolir l'única plaça d'ascens directe a tercera.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: