L'Andorra de Ferran Costa no serà esclau de cap estil

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra ha presentat Ferran Costa, que es farà càrrec de l'equip fins a final de temporada, més una campanya més. La seva missió és molt clara: Salvar l'equip del descens a primera RFEF en les nou jornades que resten. 

Durant la presentació del nou tècnic, el director esportiu del club ha destacat l'aposta per la joventut que, tot i el risc que suposa, continua fent l'entitat. Jaume Nogués reivindica la necessitat de recórrer a gent fresca que, com el Ferran, puguin suplir la manca d'experiència amb preparació.

"Ens preocupen zero les experiències. Cal que vingui gent fresca i amb ganes"
?Jaume Nogués, director esportiu del FC Andorra

De fet, Nogués ha demanat disculpes al Badalona Futur per deixar-los sense entrenador al tram decisiu del campionat. Tots dos clubs han arribat a un acord pels drets federatius de Costa. 

Ferran Costa, al seu torn, reconeix que té un repte claríssim, salvar la categoria. Per aconseguir-ho, diu el nou entrenador tricolor, el camí passa per la lluita i el treball diari. També ha posat en valor el grup humà que hi ha a l'Andorra.

"No és una qüestió de com veig jo el futbol, és una qüestió de ser prou versàtils i intel·ligents i tirar el repte endavant."
Ferran Costa, entrenador del FC Andorra

Sobre com jugarà l'equip, Costa descarta entrar en qualsevol batalla d'estils. Avança que per assolir els objectius i tirar endavant el tram final de lliga, l'equip haurà de ser versàtil i camaleònic. Tota una declaració d'intencions. El nou tècnic ha vist tots els partits de l'Andorra, equip al qual porta molt de temps seguint.

Informa: Joel Romero

Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

Íria Medina, segona al gegant FIS de Soldeu Carla Mijares i Xavier Cornella, campions d'Andorra de gegant