L'emoció de ser equip ACB

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc torna a ser equip ACB un any després de perdre la categoria. Els tricolors van proclamar-se campions de la Leb Or aquest dissabte, gràcies a un triomf contundent davant l'Ourense, per 95 a 61. Una festa molt esperada en una temporada on els de Natxo Lezkano s'han mostrat pràcticament imparables.

Amb el xiulet final arriba l'alegria i també les llàgrimes. La temporada ha estat llarga i dura, però el MoraBanc s'ha mostrat sòlid i imparable. El partit contra l'Ourense ha acabat en una gran festa a la pista del Poliesportiu. Les fotos i els somriures amb els aficionats han donat pas al moment més esperat, alçar la Copa.

Mesos més tard de perdre la categoria, els tricolors tornen a l'ACB. Natxo Lezkano, es mostrava satisfet pel treball fet. "Hem fet el treball bé, estem satisfets".

I de la roda de premsa a les dutxes del vestidor i és que, la festa no ha parat en cap moment i els jugadors tenien clar quin era l'objectiu de la temporada: "l'únic objectiu era l'ascens i ho hem aconseguit", explicava Rafa Luz. El que feia que tinguessin "una alegria immensa", com assegurava Alexis Bartolomé. I altres, com Felipe Dos Anjos, no podien sentir res més que "gratitud, per assolir allò pel que havien treballat durant tot l'any".

Per a alguns, també ha estat un moment emocionant. "Hem treballat molt i hem guanyat a pistes molt complicades, respectant sempre els rivals, ens hem guanyat el respecte de tothom", assegurava el director tècnic del club, Francesc Solana. I alguns no han pogut evitar mirar enrere i recordar la temprada passada, com ha sigut el cas del segon entrenador de l'equip, Paco Vázquez. "L'any passat va ser una temporada una mica injusta amb nosaltres, i ara mateix hi ha molta gent contenta que no està amb nosaltres, un que està a Madrid, l'altre a Màlaga" i el capital de l'equip, Nacho Llovet, ho deixava més clar: "Hem tornat el club on es mereix i ens podem oblidar de la merda de l'any passat i tornar a gaudir".

Hi ha una cosa ben clara: "som ACB".

Informa: Joel Romero
Imatges: Eric Escabias

Informació relacionada

Comparteix:

Andorra és ACB! Victòria de Laia Taulats en l'obertura de la Scarpa-Circuit d'Andorra d'escalada