Lleida Llista i Sarzano repeteixen la final de la darrera edició de l'Europe Cup

El Sarzana i el Lleida Llista Blava repetiran final a l'Europe Cup d'hoquei patins. Enguany la final a set es disputa al Poliesportiu d'Andorra. Els italians s'han desfet a la primera semifinal del Caldes per 4 a 1, i a la segona el vigent campió ha derrotat el Girona per 3 a 1.

El Poliesportiu d'Andorra ha estat testimoni de dues semifinals de l'Europe Cup molt més ajustades del que han mostrat els marcadors finals.

En el primer duel el Caldes s'ha avançat amb un xut en el darrer segon de la primera meitat. L'equip italià, amb molt ofici, no s'ha posat nerviós. Els transalpins, a més, comptaven amb el català Joan Galbas, un jugador avui determinant.

Galbas ha marcat el gol de l'empat als set minuts de la segona meitat i després ha sentenciat amb dues faltes directes executades amb gran habilitat. Amb el Caldes atacant a la desesperada, Franceso Rossi ha sentenciat amb el definitiu 4 a 1. El Sarzana repeteix final com el 2019.

La segona final ha estat més vistosa. Lleida Llista i Girona han buscat el gol de sortida. El primer a trobar-lo ha estat Bruno Di Benedetto als 11 minuts de joc.

El Girona ha empatat set minuts després i ha estat el millor equip a l'inici de la segona meitat. El Lleida ha sabut aguantar l'envestida gironina i ha tret profit d'una targeta blava sobre Àlex Joseph.

Quan el Girona acabava de recuperar el cinquè jugador, Andreu Tomàs aconseguia aquest autèntic golàs que tornava a posar en avantatge els vigents campions. D'aquí al final, el Lleida ha sabut gestionar millor la situació i el Girona, castigat per les targetes, ha acabat caient derrotat per 3 a 1.

Diumenge, Sarzana i Lleida Llista, repetiran la final del 2019. El duel es podrà seguir en directe per Andorra Televisió a partir de dos quarts d'una.

Infroma: Cesc Sanjuan
Imatge: Hoquei Global