Massa càstig contra Letònia en la posada de llarg al Nacional (0-4)

La selecció femenina ha perdut per 0 a 4 davant de Let&ogr

La selecció femenina ha perdut per 0 a 4 davant de Letònia en el segon partit de la Lliga de les Nacions i primer davant de l’afició. El marcador final ha estat un correctiu massa sever per al combinat de José Antonio Martín, que ha pagat molt cares les errades al primer temps davant un rival molt sòlid al darrere i efectiu al davant.

Andorra s’estrenava en partit oficial al Nacional i l’emoció de viure un dia històric per al futbol femení ha pesat més del compte en el cap de les jugadores. Després d’un parell de bones aproximacions tricolors a l’àrea de Letònia, amb Maria Ruzafa com a protagonista, Miksone ha aprofitat una errada de Maria Cruz en la sortida de pilota dins l’àrea per superar Luna Marcet al minut 14. La davantera letona ha estat un malson i ha fet el 0 a 2 al minut 26. Al minut 35 arribava el tercer de les visitants, obra de Zaicikova en una jugada de contracop.

Poc després Tere Morató abandonava el terreny de joc amb molèsties al bessó i era substituïda per Noa Gallinat. Sense la referent de la selecció ha arribat el quart de Letònia, ja en el temps afegit de la primera part, obra novament de Miksone amb una rematada de primera dins l'àrea.

José Antonio Martín ha donat aire a la selecció després del descans amb l’entrada al camp de Cristina Lacour i Bibiana Gonçalves. Andorra ha tingut més minuts de possessió a la represa i Marina Fernández ha gaudit de l’ocasió més clara, amb un gran llançament de falta que ha obligat a lluir-se Vaivode.

Dues bones intervencions de Luna Marcet han evitat que Letònia ampliés l’avantatge i el partit ha acabat amb el 0 a 4 del primer temps. L’esforç de les jugadores ha estat premiat pels aficionats amb una gran ovació quan han abandonat el camp.

Malta lidera el grup C1 amb dues victòries i Andorra és tercera, amb els mateixos punts que Letònia però pitjor diferència de gols. El pròxim compromís arribarà el 27 d’octubre a Malta.

Informa: Joan López