El MoraBanc Andorra torna de la final de la lliga Catalana amb les mans buides (89-70)

El MoraBanc Andorra s’ha proclamat subcampió de la L

El MoraBanc Andorra s’ha proclamat subcampió de la Lliga Nacional Catalana ACB després de perdre aquest dimarts la final disputada al Pavelló Olímpic de Reus contra al Barça Lassa, campió en les darreres nou edicions. El partit ha estat marcat pel 27-13 de parcial en el primer quart. Destacar l’actuació de John Shurna, MVP del partit amb 19 punts i un 18 de valoració.

Després d’aixecar la temporada 2013-14 el trofeu de campions de la Lliga Nacional Catalana LEB derrotant en la final el CB Prat Joventut (58-79) al Barris Nord de Lleida, aquest dimarts el MoraBanc Andorra buscava la seva primera Copa Catalana ACB davant un Barça Lassa que, amb nou títols consecutius, ha demostrat que segueix sent el gran dominador d’aquesta competició.

En un ambient fred, el MoraBanc Andorra ha començat el partit amb poca tensió davant un Barça Lassa que, sense posar la cinquena marxa, s'ha trobat molt còmode en atac com demostra el 27-13 al final del primer quart. En el segon els blaugrana han seguit dominant el partit sense oposició arribant a tenir una màxima de 23 punts després d'un 9-0 de parcial de sortida. Joan Peñarroya movia la banqueta buscant un revulsiu que fiqués en partit al MoraBanc Andorra i al descans l'equip del Principat ha arribat viu gràcies a un 14-22 de parcial (50-35).

En la segona meitat el Barça Lassa ha seguit dominant el partit a plaer. Un 0-3 de sortida acostava als andorrans en el marcador (50-38) però els de Pesic, ràpidament, han tornat a posar terra pel mig (60-40). El MoraBanc, tirant de caràcter, ha intentat revertir la situació i un 7-13 de parcial ha deixat un 67-53 al final del tercer quart. En els últims deu minuts els de Joan Peñarroya han intentat inquietar al Barça Lassa però els blaugrana no han donat cap opció. Al final, còmoda i aclaparadora victòria del Barça (89-70).

Ara, dissabte, a partir de les 19h, Barça Lassa i MoraBanc Andorra es tornaran a veure les cares al Palau Blaugrana en el partit corresponent a la 31a jornada de la Lliga Endesa que podreu seguir en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad. A quatre partits per al final de la fase regular el MoraBanc segueix buscant la classificació per als playoff.

Imatge: Morabanc Andorra