Natxo Lezkano, sobre la derrota contra el Força Lleida: "Ells han estat molt millor que nosaltres"

www.andorradifusio.ad

Els tècnics van treure ferro al resultat en tractar-se de la pretemporada, però Natxo Lezkano ha remarcat que el Lleida va ser just vencedor.

L'entrenador del ICG Força Lleida, Gerard Encuentra, reconeix que dominar el partit sempre permet tenir més valentia. "Nosaltres avui hem tirat també una mica d'èpica, perquè som pocs jugadors i això sempre fa que si et veus competint sempre fas una mica més". Tot i això, destaca que és un partit de pretemporada i el resultat no és el més important.  "Però la realitat es que és un partit de pretemporada i el resultat no importa".

Per la seva banda, l'entrenador del MoraBancNatxo Lezkano afirma que el Lleida va jugar millor i haurien d'haver fet una millor defensa. "En línies generals, crec que ells han estat molt millor que nosaltres, han portat la incitava del partit. Hem concedit massa punts com per poder sobreviure solament amb l'atac". 

Informa: Joel Romero
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

Vicky Jiménez debutarà a Sant Sebastià contra la romanesa Gavrila  Un recorregut de 21 quilòmetres és la gran novetat de l'OTSO Trail Dog