ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Pol Alieu: "La cohesió ha fet molt per arribar on hem arribat"

www.andorradifusio.ad

El VPC Andorra va tancar el cap de setmana la millor temporada dels últims anys. L'entitat ha aconseguit l'anhelat ascens a honor. Ara el VPC es prepara per aterrar de la millor manera a la nova categoria.

El VPC Andorra ha brillat amb llum pròpia aquesta temporada. El Tolosa Lalande va ser l'únic equip per sobre els andorrans a la lliga regular. L'equip va anar de menys a més i va poder pujar de categoria gràcies a unes bones fases d'ascens. "S'ha format un bon grup. La cohesió ha fet molt per arribar on hem arribat. Això és important al rugbi, el grup. Tant el primer equip com el segon equip s'han mantingut fins al final, feia anys que no passava", destaca el president, Paul Alieu.

Ara toca canvi de categoria i lògicament més exigència. El club es prepara per absorbir l'impacte. "És molt complicat pujar a Federal 3 perquè hi pugen pocs. (A honor) tens quatre o cinc equips de nivell Federal 3 més els altres d'un bon nivell d'honor. La plantilla que tenim ara potser és una mica justa, hem de començar a parlar si podem conservar tothom i potser alguns fitxatges serien importants", avança Alieu.

La selecció jugarà dos compromisos en els propers deu dies. Després arribarà el descans per als jugadors i l'activitat als despatxos, els mesos de maig i juny seran clau per lligar les fitxes de la propera temporada.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.236.74.69