ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El VPC no vol ser un equip "ascensor" a divisió d'honor

www.andorradifusio.ad

Han passat dos dies de la derrota del VPC a la final de la lliga de promoció d'honor d'Occitània i toca pensar en la propera temporada. Continuïtat a la plantilla per mantenir-se a divisió d'honor és el gran objectiu del club.

El VPC ha tancat una lliga en què ha complert l'objectiu, amb l'ascens a honor com a gran fita. Guanyar el Bouclier diumenge hagués estat posar el llacet a la temporada, però el balanç que es fa des del club és positiu i les sensacions són bones pensant en el futur més pròxim.

L'entrenador Jonathan Garcia assegura que "encara fa mal la derrota en la final de diumenge" però al mateix temps està "content per l'ascens". Destaca "la regularitat de l'equip i el joc en la segona volta".  En una línia similar es pronuncia el gerent del club, Dani Raya, per qui la temporada "ha estat molt bona". Posa en relleu la qualitat del grup en els dos equips.

Mantenir el gros de la plantilla és ara feina dels despatxos. Jonathan Garcia, que tornarà a formar tàndem amb David Kirikàixvili a la banqueta, no espera grans canvis. Considera que el bloc té prou potencial per fer un bon paper a honor i espera "poder comptar amb la majoria de jugadors" per afrontar "un gran repte l'any vinent".

Renovar jugadors importants com Ramaz Jinashvili i mirar de recuperar jugadors andorrans que estan a fora com Adrià Calvó, Louis Bourrely, Guillem Blanc o Marc Torrent són algunes de les prioritats.

L'objectiu final ha de ser completar una plantilla per mantenir-se a honor. El VPC no vol ser "un equip "ascensor, que pugi i baixi", sinó marcar-se la permanència i, a partir de consolidar la categoria, buscar nous reptes, assegura Raya.

El club espera tenir embastada la plantilla a final de maig. Conèixer els rivals de la temporada vinent a honor trigarà més temps.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra 

Comparteix: