Ultimàtum del rugbi per l'Estadi Nacional

www.andorradifusio.ad

Si aquest estiu el rugbi no torna a l'Estadi Nacional, la junta de la federació es planteja plegar. El problema, segons el vicepresident de la Federació de Rugbi, Albert Calvó, i el tresorer de la FAR, David Ferré, va de l'estiu fins al desembre, que és quan, en principi, hi ha un acord entre la FAF i el FC Andorra per jugar al nou estadi. Tots dos han passat per Ràdio Nacional, al programa "Avui serà un bon dia" de Gabriel Fernàndez.

El rugbi reivindica la necessitat de tornar a disposar de l'Estadi Nacional. El vicepresident de la Federació de Rugbi, Albert Calvó, recorda que el VPC "segurament pujarà" a la segona divisió espanyola i que això significa "més entrenaments i seran semiprofessionals". També la selecció, els isards, necessitarà la instal·lació per disputar els compromisos internacionals. Per tant, demanen que es compleixi l'acord d'ara fa dos anys: "Si al mes de juny tornem al que està pactat no ens sentirem enganyats. Si no, malament".

Des de la FAR són molt crítics amb la cònsol major d'Encamp, que fa uns dies va acusar el rugbi de plantejar sempre un "tot o res". Asseguren que Laura Mas "ha tingut un desengany amorós amb el Futbol Club Andorra" i destaquen que "tot aquest enrenou ve per culpa d'ella. Havien de fer un estadi monumental a Encamp". Ara la solució, al seu parer, passa per compartir el Nacional a partir de l'estiu i posar-hi gespa sintètica

Tant Calvó com el tresorer de la FAR, David Ferré, expliquen que han cedit molt. Per això lamenten que en la reunió d'aquesta setmana amb la Federació de Futbol, el Govern i el Futbol Club Andorra, aquests últims van mostrar "una manca d'empatia". Una trobada on, diuen, el president els va transmetre la intenció del club propietat de Gerard Piqué de "no compartir res".

Han donat a conèixer, per exemple, que Ferran Vilaseca, president de l'Andorra, els va retreure el partit que va jugar la selecció de rugbi femení el 6 d'abril a l'Estadi Nacional perquè "no estava contemplat" al contracte. Per tot plegat, consideren que a qui tocaria fer un esforç és al FC Andorra i fer-se càrrec de la nova gespa. De fet, afegeixen, una addenda al contracte esmenta que "han de reposar el Nacional a l'estat com el van agafar".

Informa: Redacció

Comparteix:

L'Andorra passa pàgina i se centra en la lliga Andorra empata amb Sud-Àfrica (1-1)