Valoració molt positiva de la Copa del Món de Pal Arinsal malgrat les condicions meteorològiques

Valoració molt positiva de l'edició d'engua

Valoració molt positiva de l'edició d'enguany de la Copa del Món de Pal Arinsal. La meteorologia ha fet la guitza de valent durant tot el cap de setmana amb pluja i vent els dies de competició, però des de l'organització destaquen que s'ha resolt tot amb garanties i seguretat.

Les condicions han afectat el nombre d'espectadors, però des del comú de la Massana remarquen que hotels i restaurants han estat plens el cap de setmana. A més, ha servit d'autèntica prova de foc de cara al Mundial de l'any vinent i, sobretot, per ampliar el vincle amb Warner Bross i l'UCI per organitzar més Copes del Món en un futur de manera plurianual.

El director general de l'estació, Josep Marticella, destacava la bona feina que s'ha fet tot i les condicions adverses. "La UCI pot estar tranquil·la perquè som una seu amb garanties. Quan les coses ens acompanyen fem un gran esdeveniment, però quan no, també ho sabem tirar endavant". El vicepresident de Warner Bross, Chris Ball, explicava que s'ha pujat el nivell repecte de les darreres edicions i ja té la vista posada en l'any vinent. "Clarament tenim una gran relació i tindrem un gran repte en el Mundial de l'any vinent i aquest serà el nostre focus i després continuarem les negociacions".

Informa: Joel Romero
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Test de l'ENFAF contra el Manlleu (1-1) en el segon duel de pretemporada L'austríaca Mitterwaller i el suís Flückiger s'imposen al cross-country de la Copa del Món de Pal Arinsal