El VPC descarta seguir mig any més a Prada de Moles 

www.andorradifusio.ad

Després que Esports hagi confirmat que el VPC tornarà a l'Estadi Nacional la pròxima temporada, el club espera saber quan s'hi farà el canvi de gespa. Ara com ara, no veu viable continuar a Prada de Moles fins que el Futbol Club Andorra pugui jugar al nou camp que la Federació de Futbol construeix a Encamp. 

Amb l'ascens a la divisió d'honor B espanyola, el VPC ha sabut pel ministeri d'Esports que podrà tornar a l'Estadi Nacional. L'entitat espera ara que el canvi de gespa es faci com més aviat millor. L'opció de continuar sis mesos més a Prada de Moles, fins que l'Andorra ocupi el camp de la Federació a Encamp, no es contempla

"No és una opció viable perquè s'ha d'homologar el camp, s'ha de fer una inversió a la gespa i, ara per ara, no es poden jugar aquí els partits de DHB. És veritat que el FC Andorra haurà de demanar si es pot jugar amb gespa artificial, però penso que el més còmode és compartir els primers mesos, canviar la gespa el més ràpid possible i arribar a una entesa". 

Gerard Giménez, president del VPC Andorra

El club agraeix la injecció extra de cent mil euros a la pròxima subvenció del Govern per fer front a l'increment de despeses de la nova categoria. Giménez confia completar amb patrocinadors 60.000 euros més d'ingressos, per arribar als 300.000 de pressupost. L'objectiu és recuperar jugadors de casa, fer poques incorporacions i "consolidar el grup que tenim". 

El primer pas serà renovar l'equip tècnic, amb Dani Raya al capdavant, i tot seguit parlar amb els jugadors de la plantilla actual. 

Manteniment a Prada de Moles

Precisament, el comú d'Encamp ha confirmat que es durà a terme el manteniment de Prada de Moles a final de temporada. L'adequació de la instal·lació permetrà tapar els forats que van fer-se per als estudis de la possible construcció d'un nou estadi del Futbol Club Andorra, així com altres aspectes que s'han desgastat durant el curs.

Informa: Joan López - Joel Romero

Imatges: Kevin Ribeiro - Joan López

Comparteix:

El somni truncat de la permanència del FC Andorra Una campanya gràfica amb IA inicia el compte enrere per al Mundial de BTT