La decisió sobre l'Estadi Nacional, a mitjan maig

www.andorradifusio.ad

El secretari d'estat d'Esports ha avançat al programa "La Companyia" que la resolució sobre l'Estadi Nacional arribarà, amb tota probabilitat, d'aquí a dues setmanes. Encara hi ha pendents un parell de reunions amb totes les parts implicades per prendre una decisió.

Alain Cabanes ha destacat que els resultats del VPC i del FC Andorra són indiferents i no haurien de tenir cap mena d'influència en el desenllaç de la qüestió. Un afer on la prioritat del Govern és donar resposta a les demandes de totes les parts.

A més, ha avançat que preparen un concurs públic per al canvi de gespa supeditat al fet que "no tenim una resposta clara de quan i com es farà". En vista d'això, el concurs haurà de ser "prou ampli per contemplar totes les opcions". Ja sigui fer el canvi a l'agost, a mitjan temporada o, fins i tot, a final de temporada. 

Als Jocs, qui s'ho guanyi

I en clau olímpica, sobre les places d'universalitat per anar als Jocs Olímpics, Cabanes ha insistit que la decisió ja es va votar en assemblea fa anys i recorda que "de totes les federacions presents, únicament una hi va votar en contra". 

Informa: Joel Romero

Comparteix:

Doria: "L'objectiu és el diploma olímpic i el somni és la medalla"  La Casamanya Extrem entra al circuit mundial de verticals de la ISF