1.400 euros per a Assandca de la tassa solidària dels Castellers d'Andorra

Coincidint amb el quart aniversari del bateig de la colla, els Ca

Coincidint amb el quart aniversari del bateig de la colla, els Castellers d'Andorra han entregat a Assandca un donatiu de 1.376 euros, obtinguts gràcies a la venda de la tassa solidària.

La iniciativa, impulsada el desembre del 2018 per obtenir fons que ajudin a les persones malaltes de càncer, també ha estat un homenatge de la colla a Eduard Miró, company casteller que va morir a causa de la malaltia. L'agrupació també ha entregat un donatiu de 608 euros a l'associació BELA (Ball en línia Principat d'Andorra) per a la Marató de TV3, que en la darrera edició es va dedicat a la lluita contra el càncer.

La idea de posar la tassa a la venda va sorgir arran de les experiències viscudes per l'Eduard, que a cada viatge que feia penjava a les xarxes socials la foto de la tassa dels Castellers d'Andorra. El got es va vendre a diferents establiments del Principat per un preu de vuit euros. Per la seva banda, Assandca agraeix la participació de les empreses i associacions que s'han involucrat en millorar les condicions de les persones amb càncer.

Informa/foto: Agència ANA

Comparteix:

Reportatge: els joves andorrans del Sax Fest Les campanes de totes les parròquies repiquen en senyal de dol per Notre-Dame de París