1.500 racions d'arròs a la festa de la parròquia d'Escaldes-Engordany 

www.andorradifusio.ad

Èxit de participació en la festa de la parròquia d'Escaldes-Engordany. Una jornada que ha comptat amb jocs infantils diumenge al matí, actuacions i la tradicional arrossada. 

1.500 racions d'arròs de muntanya són les que s'han previst per a la festa de la parròquia d'Escaldes-Engordany. Un arròs que s'ha començat a preparar a les 7 del matí i que els assistents han pogut gaudir. 

Escaldes-Engordany ha celebrat la festa de la parròquia, que enguany fa 44 anys i que s'ha recuperat després de dos anys d'aturada per la pandèmia. A més, han tornat les actuacions musicals, les ballades, els jocs en família i l'arrossada elaborada amb productes de proximitat. 

El xef Abundi Monterde assegura que la clau és aquesta. "El més important és la qualitat del producte i, sempre ho he dit, que portem carn i verdures d'Andorra, tot de proximitat perquè Andorra és molt petit. Digue'm el que poses i et diré el que surt".

I l'opinió dels qui l'han tastat és la mateixa. "L'arròs està espectacular" o "Boníssim" eren alguns dels comentaris que feia la gent després de tastar el plat. Molts asseguren que repetiran. D'altres pensen que els dels altres anys estava una mica millor. 

L'Esbart Santa Anna ha acompanyat els instants previs al dinar amb actuacions de petits i grans. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Nil Forcada 

Comparteix:

Encamp agafa color amb la festa Holi  AINA celebra els 40 anys envoltada de nous i vells coneguts