20 joves de 10 països participen en una jornada al Consell General per fer sentir la seva veu a l'OSCE 

www.andorradifusio.ad

Un document per promoure la participació i una estratègia per millorar la comunicació i la transparència amb els joves. Són els acords als quals han arribat els joves parlamentaris de l'OSCE reunits al Consell General.

L'Organització per la Seguretat i Cooperació a Europa escolta les propostes i iniciatives polítiques dels joves parlamentaris. Així ho ha expressat el representant de la delegació andorrana, Roger Padreny, en la trobada al Consell General. En l'esdeveniment s'ha aprovat la Declaració d'Andorra, una iniciativa que promou la participació dels joves. 

"Som joves de territoris, contextos i idelogies diferents, però compartim el fet de ser joves en un moment determinat. Aquesta serà la clau a l'hora d'elaborar una declaració que fa molta referència a la capacitat de joves per decidir en l'àmbit nacional i supranacional".

Roger Padreny, membre titular de la delegació andorrana a l'Assemblea Parlamentària de l'OSCE

En l'esdeveniment hi han participat més de 20 joves de 10 països, que han pogut exposar i donar el seu punt de vista sobre temes que consideren cabdals, com la lluita pel canvi climàtic, la seguretat i la igualtat d'oportunitats. La trobada també ha permès intercanviar experiències i bones pràctiques d'àmbit nacional. 

Aquesta és la tercera reunió de la Xarxa de joves parlamentaris de l’OSCEPA que es va constituir el desembre del 2021. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

La restauració de l'església de Sant Roc de Sornàs, un procés necessari per conservar un element d'alt valor patrimonial L'anàlisi: l'euribor tanca per segon mes consecutiu en positiu i les hipoteques continuen encarint-se