2.000 racions d'arròs de muntanya per celebrar el 41è aniversari d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Des d'aquest dissabte que se celebren actes per commemorar els 41 anys de la creació de la parròquia d'Escaldes-Engordany però el plat fort mai millor dit tenia lloc aquest diumenge amb un àpat popular davant de Caldea.

El xef mestre paeller Abundi Monterde ha estat l'encarrega de cuinar el dinar. Un arròs que tant sí com no ha de portar carn de porc, entre altres, és clar.

Els gairebé 2.000 comensals estaven repartits per tots els racons possibles del Parc de a Mola, davant de Caldea sota unes quantes carpes que ajudaven a protegir-se d'un sol implacable però benvingut pels assistents.

Aquesta era la darrera festa de la parròquia de la cònsol major Trini Marín que en un mesos haurà de deixar el càrrec. Ha recordat els vuit anys de mandat i una primera etapa difícil que es va poder superar. Diu que el més important és que ha comptat amb el suport dels treballadors i equips comunals.

Marín creu que dos mandats és suficient i se sent orgullosa de la tasca feta. Creu que s'ha de donar pas a gent nova perquè es posin al capdavant de la gestió comunal.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Guillem Casal

Comparteix:

L'USdA demanarà una cimera per resoldre les actualitzacions pendents de l'IPC Espot no descarta allargar més enllà del 2019 la pròrroga dels contractes de lloguer vigents