Espot no descarta allargar més enllà del 2019 la pròrroga dels contractes de lloguer vigents

www.andorradifusio.ad

Xavier Espot admet que calen més passos endavant per afavorir que entrin al mercat més pisos de lloguer. I en aquesta línia treballarà l'Institut de l'Habitatge que s'ha anunciat aquesta setmana. Tot i que encara se'n valora la idoneïtat reconeix que està sobre la taula prorrogar més enllà del 2019 que no es puguin rescindir els contractes vigents.

Tot just quan el raonador del ciutadà ha reclamat que la decisió de prorrogar els contractes de lloguer vigents un any tingui continuïtat més enllà d'aquest 2019 el cap de Govern reconeix que és una de les possibles mesures que hi ha sobre la taula. Xavier Espot diu que estudien noves accions per afavorir l'accés a l'habitatge de lloguer, una de les quals seria ampliar aquesta pròrroga més enllà d'aquest any. Tot i això diu que ja es decidirà si és escaient o no allargar-la.

Espot també s'ha referit a les estratègies electorals de Demòcrates per a les comunals. Tot i que vol deixar clar que la nova direcció del partit serà molt respectuosa amb les decisions de cada comitè parroquial a la capital aposta per l'actual cònsol major, Conxita Marsol, de qui ha dit que "és la millor carta" per guanyar.

En el cas d'Escaldes-Engordany considera que caldrà una reflexió més profunda. Creu que cal donar marge de maniobra als candidats per si es volen presentar en solitari o en coalició.

Pel que fa a les crítiques de l'oposició, que considera exagerada la xifra de secretaries d'estat, afirma que hi donaran resposta al Consell General per demostrar que l'organigrama té sentit i els sous es mantenen en la part baixa de la taula salarial.

Informa: Sílvia Mestre-G.G.
Imatge: Guillem Casal
Locució: Silvia Callís

Comparteix:

2.000 racions d'arròs de muntanya per celebrar el 41è aniversari d'Escaldes-Engordany Petit incendi a tocar de la capella de Sant Romà dels Vilars