25 al·legacions al POUP d'Ordino

www.andorradifusio.ad

El POUP d'Ordino ha rebut 25 al·legacions, algunes d'elles signades per diverses persones. Bona part demanen modificar la consideració de sòl no urbanitzable en algunes zones de la parròquia.

Fins al 6 de març hi ha temps per presentar al·legacions al pla urbanístic de la parròquia. Per ara se n'han rebut 25, tot i que algunes han estat signades per diverses persones. L'exposició pública ha rebut 196 visites i al voltant de 130 han participat en les reunions consultives fetes a Ordino, la Cortinada, Llorts i el Serrat. De tot plegat el comú ha pogut elaborar un perfil de les demandes, la major part centrades a modificar la consideració de zones no urbanitzables. La cònsol major, Maria del Mar Coma, ha apuntat que un cop acabat el temps per presentar al·legacions, "podrem marcar terminis."

La minoria no està d'acord amb l'Associació de propietaris de terres, que va posar en dubte la constitucionalitat del pla d'urbanisme. "Un dels advocats que més ficat està en el tema urbanístic, que va estar més de 10 anys com a batlle. Se'm fa molt difícil creure'm que el senyor Casajoana fes un tema inconstitucional" ha acusat Dolsa.

La majoria estén la mà als propietaris de terres per consensuar alguns dels canvis que cal introduir

L'afer Grifols, a Estrasburg

El conseller de la minoria al comú ordinenc Enric Dolsa ha anunciat que portarà a Estrasburg el projecte de Grifols. Ho fa després que el Tribunal Constitucional hagi tornat a desestimar un recurs d'empara contra el pacte de socis.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

Creand obre una oficina a la Seu d’Urgell L'FMI creu que l'acord d'associació ajudarà l'economia