400.000 euros per millorar la carretera de la Rabassa

www.andorradifusio.ad

El comú de Sant Julià de Lòria destinarà 400.000 euros a les obres de millora de la carretera de la Rabassa.

La corporació ha tret a licitació el concurs públic per eixamplar i rectificar la carretera en aquells punts on és més estreta. El cònsol major de la parròquia laurediana, Cerni Cairat, preveu que puguin tenir enllestides les obres a finals d'estiu i ha posat l'èmfasi en les actuacions que faran. "Eixamplem i millorem un tram de 75 metres de carretera aproximadament. Aquesta obra servirà per ampliar els serveis d'aigua potable, aigua pluvial i millorar les instal·lacions a sota de la carretera i millorar l'estabilització de la carretera mateixa".

Cairat també ha dit que durant el mandat tenen la intenció de fer millores a altres carreteres de la xarxa viària secundària de la parròquia que presenten deficiències. "Durant el mandat progressivament anirem fent millores de la xarxa viària, tant de la Rabassa com d'altres carreteres com el Quart de Fontaneda", ha finalitzat el cònsol.

Informa: Redacció

Imatges: Albert Refart

Comparteix:

Les matriculacions de vehicles continuen a la baixa i cauen més d'un 10% Dèficit important de reserves d'aigua per a l'estiu tot i les nevades de l'abril