5.000 euros per a projectes tecnològics o de transformació digital

www.andorradifusio.ad

El canvi de model econòmic passa per la tecnologia, la modernització i la diversificació. Amb aquesta voluntat Actinn, el clúster de la tecnologia i la innovació, ha convocat els primers premis Actinn Awards. Estan adreçats a projectes que millorin la competitivitat de les empreses.

5.000 euros i acompanyament per part de les empreses del clúster. És el premi que s'endurà el projecte guanyador dels Actinn Awards, obert a qualsevol empresa o particular. Es tindrà en compte el component tecnològic i de transformació que permeti millorar la competitivitat del model econòmic. En definitiva, projectes que generin oportunitats per a la diversificació, la modernització i aportin valor afegit al teixit empresarial andorrà.

"Tot aquest creixement i aquest canvi de negoci al qual ens obliga la pròpia dinàmica a Europa -competitivitat, comerç, digitalització i moltes més coses que estan passan al món però que el Covid encara ens fa anar més ràpid -el que volem és que part d'aquest valor, o tot, o molt, es quedin aquí a Andorra", vol el president, Albert Moles.

Els projectes han de tenir impacte en l'economia, ser innovadors i afavorir les sinergies entre empreses. Les candidatures es poden presentar fins al 30 de setembre. Al web d'actinn.ad es poden consultar les bases d'un concurs que desvetllarà el guanyador el pròxim 30 d'octubre, durant la jornada Intecc 2020.

Informa: Jordi Cama 
Imatges: Pere Besolí 
Locució: Jordi Domingo

Comparteix:

Es regula l'ús i prescripció de medicaments amb zolpidem Dolsa demana que el comú d'Ordino passi de 10 a 12 consellers el pròxim mandat