ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La 6a Trobada Canillo-Ordino limita la participació a 180 corredors

www.andorradifusio.ad

El coll d'Ordino tornarà a ser l'escenari d'una altra trobada Canillo-Ordino, en aquest cas la sisena. El diumenge 10 de juny, famílies de les dues parròquies s'aplegaran en una jornada que serveix per mantenir la tradició.

La cursa tindrà dos recorreguts: un de llarg i un de curt. La novetat serà el recorregut curt, que enguany tindrà més fites perquè els participants dels dos traçats arribin a la mateixa hora per dinar.

A més, des de l'organització també s'ha recomanat inscriure's amb previsió, atès que la participació està limitada a 180 persones.Els consellers d'Esports d'Ordino, Jordi Serracanta, i el cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila, remarquen que no és una cursa només pels veïns d'aquestes parròquies sinó que està oberta a tothom. Asseguren que està consolidada i hi ha participants que ja l'esperen.

El preu de la inscripció és de 8 euros, tot i que els menors de 8 anys no paguen. A més, aquells que no participin en la cursa, però vulguin participar en el dinar de germanor hauran de pagar 5 anys.

Informa/Imatge: Joel Romero

Comparteix: