70% d'ocupació als hotels per la Puríssima

www.andorradifusio.ad

Els hotels ara mateix estan al 70% d'ocupació i a les parròquies altes, amb les pistes obertes, tenen bones xifres. Una afluència que ha afectat el trànsit i que ha generat cues de 7 quilòmetres d'entrada.

Les parròquies que presenten millors ocupacions són Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, que s'acosten al 85%. Altres zones, com Ordino i la Massana, també presenten bones xifres amb l'obertura de pistes. Amb comparació a l'any passat, les dades són semblants i amb les reserves d'última hora normalment els hotels arriben a estar gairebé complets.

El director de la Unió Hotelera d'Andorra, Jordi Pujol, valora que seran unes xifres similars a les de l'any passat. "De fet és un pont que, dos punts amunt o dos punts avall, normalment sempre el tenim no al 100%, però sí al 95%", assegura.

Una ocupació, que ha afectat la xarxa viària. Des de primera hora del matí s'han registrat 7 quilòmetres de retenció d'entrada per la frontera del riu Runer. Segons les dades de Mobilitat, en el dia d'avui han accedit al país més de 14.000 vehicles i fins diumenge és previst que n'entrin més de 100.000

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

30.000 euros per a l'accessibilitat cognitiva El PS i Concòrdia volen uns pressupostos que redistribueixin més la riquesa