L'acord d'associació condicionaria la relació amb el Banc de França

www.andorradifusio.ad

L'entrada en vigor de l'acord d'associació podria condicionar que el Banc de França es convertís en el prestador d'última instància dels bancs del país. El governador de l'entitat es va trobar aquest dimarts amb Xavier Espot. 

El portaveu del Govern, Guillem Casal, ha fet saber que aquest "es va mostrar predisposat per poder acompanyar a Andorra" en l'aplicació del protocol dels serveis financers i perquè pugui competir amb igualtat en el mercat interior europeu en el moment que s'implementés l'acord d'associació.

Le Pen i la llei del català

Marine Le Pen es referia aquest dimecres a les conseqüències que pot tenir l'obligació de tenir coneixements de català per als residents francesos. El Govern ha respost al·legant que sempre es treballa buscant l'equilibri i treballant les relacions transfrontereres.

"Hem aconseguit poder començar a reequilibrar aquestes relacions. Fent uns diàlegs transfronterers amb la regió d'Occitània any rere any, fent més intercanvis culturals i econòmics o fomentant aquests intercanvis culturals i econòmics amb França. Per tant, és una situació que aquesta també ens preocupa o ens ocupa al Govern".

Guillem Casal, portaveu del Govern.

Informa: Ariadna Guiu
Imatges: Fernando Montero
Informa: Ariadna Guiu Vila

Comparteix:

El Govern afirma que es va assabentar del problema a la CASS a mitjan gener  Més places per cobrir la demanda de residència assistida