Amb l'acord d'associació no desapareixeran els ingressos per itinerància

www.andorradifusio.ad

Els ingressos per itinerància de dades d'Andorra Telecom no desapareixeran perquè els operadors d'altres estats seguiran pagant pels clients que vinguin a Andorra i usin internet als mòbils. Ho ha recalcat el director general al programa "Avui serà un bon dia". Jordi Nadal té clar que l'acord d'associació serà bo per al país i per a l'empresa.

Els ingressos per itinerància de dades seran enguany d'uns 17 milions i, tot i que baixin els diners que vinguin per aquest ús, no desapareixeran. Els operadors telefònics d'altres estats continuaran pagant. Probablement, Andorra Telecom podrà rebre "entre 8 i 10 milions anuals".

Creu que l'acord d'associació serà bo per a Andorra Telecom perquè mantindrà el monopoli de les infraestructures i això permetrà mantenir els preus.

"L'acord d'associació és bo per Andorra. És bo pels clients d'Andorra Telecom i és un bon acord per Andorra Telecom. Per mi és una espècie de marc jurídic que ens homologa i ens permet fer altres coses. És així."

Jordi Nadal, director general Andorra Telecom

D'altra banda, dubta que a les grans telefòniques dels estats veïns els surti a compte venir a Andorra quan es trenqui el monopoli.

Impulsar l'ús de la IA

Nadal aposta també per l'ús de la intel·ligència artificial per mantenir la competitivitat i "perquè si no quedarem desbancats".

Una tecnologia "molt important" segons el director de l'empresa "en tots els àmbits, persones, màrqueting... Tothom ha d'utilitzar la intel·ligència artificial per ser més eficients".

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

Subvencions de fins a 6.000 euros a les pimes Executats 120.0000 euros de crèdits tous a l'abril