Subvencions de fins a 6.000 euros a les pimes

Andorra Business ha obert la convocatòria de subvencions a

Andorra Business ha obert la convocatòria de subvencions a la petita i mitjana empresa. En aquesta setena edició, l’entitat destina una partida de 180.000 euros i l’import màxim que s’atorgarà serà el 80% del cost dels serveis contractats fins a arribar a un límit de 6.000 euros per beneficiari.

El 85% del pressupost es destinarà a l’atorgament de subvencions a beneficiaris amb una facturació inferior a 350.000 euros, mentre que el 15% restant serà per a beneficiaris amb una facturació d’entre 350.000 i 3 milions d’euros.

La directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha explicat que enguany “hem inclòs més serveis subvencionables amb l’objectiu de potenciar la sostenibilitat i els plans d’igualtat empresarial, a més de la internacionalització, la innovació i l’optimització dels negocis”. Hidalgo que ha fet una crida als empresaris a aprofitar aquestes subvencions també ha recordat que en els darrers sis anys l’entitat ha destinat prop d’un milió d’euros en subvencions de les quals han pogut gaudir prop de 300 empreses del país.

Exemples de serveis subvencionables el 2024

Alguns exemples de serveis que es poden subvencionar mitjançant aquest programa són:

Innovació: Estudis especialitzats sobre noves línies de negoci, desenvolupament, i certificacions per a la comercialització de productes tant en l’àmbit europeu com internacional…

Internacionalització: Anàlisi sobre la viabilitat econòmica d’una possible internacionalització, serveis d’acompanyament i assessorament per a la internacionalització de l’empresa, implantació de delegacions a mercats internacionals, assessorament i acompanyament fires internacionals, disseny i muntatge d’estands fires internacionals, promoció internacional i altres eines de promoció internacional…

Optimització empresarial: Recerca RRHH especialitzats en el procés de selecció, serveis d’assessorament per obtenir certificacions voluntàries ISO i altres.

ESG – Sostenibilitat: Auditoria de sostenibilitat empresarial, assessorament a escala estratègica, estudis de la petjada de carboni, estudis de viabilitat de projectes sostenibles…

Igualtat empresarial: Serveis que es poden oferir per ajudar les empreses en la implementació del pla d’igualtat empresarial poden incloure aquests serveis per promoure la igualtat efectiva entre homes i dones a l’àmbit laboral i a complir amb les seves obligacions legals en matèria d’igualtat de gènere.

En aquesta edició, hi haurà dues convocatòries. La primera que està oberta fins al 14 de juny i una segona convocatòria que s’obrirà el 2 d’octubre del 2024, si encara queda una partida de diners disponible.

Informa: Redacció

Comparteix:

El president de la CEA critica la regulació de l'augment salarial  Amb l'acord d'associació no desapareixeran els ingressos per itinerància