d'Acord vol un transport públic sostenible per a Escaldes, Progressistes SDP copsa els neguits de la Unió Proturisme i Demòcrates treballa en un pla d'acollida al nouvingut

www.andorradifusio.ad

El transport públic és un dels cavalls de batalla dels candidats de d'Acord a Escaldes-Engordany. Mentre que escoltar al teixit associatiu és l'objectiu d'SDP. Finalment Demòcrates comença a perfilar un pla d'acollida al nouvingut.

Un transport públic regular i sostenible amb el medi ambient és una demanda que segons d'Acord reclamen els veïns d'Escaldes-Engordany. Sobretot els ciutadans que viuen a la Plana o Can Diumenge. La candidatura territorial de Rosa Gili i Marc Magallón assegura que vetllarà per potenciar un projecte sostenible en aquest sentit. Per exemplificar el problema Gili i Magallón s'han desplaçat a la darrera parada d'autobus de la Plana que només funciona de juny a octubre.

Escoltar les associacions de la parròquia com ara Unió Proturisme és l'objectiu que s'ha marcat SDP a Escaldes-Engordany. En la reunió d'aquest dimarts l'associació ha demandat als candidats més visibilitat i ajut per al pubillatge. Els candidats Elisabeth Zopetti i Marc González, amb Víctor Naudi de la nacional, s'hi han reunit per "copsar les inquietuts que hi ha al poble", assegura Zopetti.

La candidatura de Demòcrates considera de vital importància contribuir a la integració de les persones que arriben per treballar i desenvolupar-se lliurament al país que els acull. Per això ha començat a preparar les línies mestres d'un pla d'integració, com ha avançat Javier Giménez. El candidat de la territorial de Demòcrates ha estat acompanyat aquesta tarda d'una de les dones de la llista a Escaldes-Engordany, Montserrat Capdevila.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

El Pas de la Casa i l'heliport centren el capítol territorial en el debat d'Encamp UP+Demòcrates vol l'ajuda dels bancs pel mercat de lloguer i d'Acord proposa millorar el poder adquisitiu de la gent gran