Actua vol aliar-se amb incubadores i emprenedors del sud de França

www.andorradifusio.ad

Actua treballa per tancar aliances amb Tolosa i Montpeller similars a les que manté amb Barcelona per posar en contacte inversors i emprenedors. Ho ha anunciat el ministre d'Economia, protagonista en l'estrena de l'Startup Grind Andorra. S'hi han aplegat 120 persones.

L'agència de promoció econòmica Actua vol reforçar els lligams amb el sud de França per incentivar la cooperació entre inversors i empreses emergents andorranes i franceses. Per això vol tancar aliances com ara la que té amb Barcelona Tech City, on hi ha un espai reservat per a emprenedors andorrans. Més enllà dels vincles amb Perpinyà, on es col·labora en projectes de recerca amb la universitat, la mirada està posada en les ciutats de Tolosa de Llenguadoc i Montpeller, com ha avançat el ministre Gilbert Saboya.

Saboya ho ha dit en el marc de la primera sessió de l'Startup Grind Andorra, que ha protagonitzat el mateix ministre explicant l'acord amb el MIT. Ferran Martínez, impulsor de la iniciativa, subratlla que donarà visibilitat i projecció mundial als emprenedors andorrans.

A partir d'ara s'aniran programant sessions com ara la d'aquest dimecres amb ponents de renom internacional i es podran seguir presencialment i també per Internet.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Condemnen a tres anys de presó un guàrdia civil de la duana que col·laborava amb els contrabandistes Comença la temporada d'estiu al Madriu amb un recorregut històric per la vall