ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Comença la temporada d'estiu al Madriu amb un recorregut històric per la vall

www.andorradifusio.ad

La vall del Madriu-Perafita-Claror inaugura la temporada d'estiu amb una xerrada de persones que hi han viscut. A més, hi haurà tres sortides temàtiques a un preu de cinc euros per commemorar la inscripció com a Patrimoni Mundial.

"Les velles paraules del Madriu" és el títol de la primera activitat que ha organitzat la vall del Madriu-Perafita-Claror de cara a l'inici de la temporada d'estiu. Un relat de diversos testimonis que han viscut a la vall amb la col·laboració de les associacions de gent gran d'Encamp, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. L'acte s'emmarca en la celebració del Dia internacional dels museus d'aquest divendres. "La idea és donar a conèixer la vall des de diferents punts de vista, no només el senderista", explica la directora del pla de gestió, Susanna Simon.

A banda de l'explicació, també hi ha hagut una petita exposició d'estris i fotografies dels antics oficis de muntanya. Com a novetat, es realitzaran tres sortides temàtiques, entre els mesos de juliol i setembre, amb un cost únic de cinc euros.

A més, aquest estiu està previst contractar dos eventuals per donar suport al cos d'ecoguardes de la vall. Un fet que permetrà incrementar el nombre de rutes i hores durant els mesos amb més volum de visitants.

Informa/Imatges: Joel Romero

Comparteix: