Comença la temporada d'estiu al Madriu amb un recorregut històric per la vall

www.andorradifusio.ad

La vall del Madriu-Perafita-Claror inaugura la temporada d'estiu amb una xerrada de persones que hi han viscut. A més, hi haurà tres sortides temàtiques a un preu de cinc euros per commemorar la inscripció com a Patrimoni Mundial.

"Les velles paraules del Madriu" és el títol de la primera activitat que ha organitzat la vall del Madriu-Perafita-Claror de cara a l'inici de la temporada d'estiu. Un relat de diversos testimonis que han viscut a la vall amb la col·laboració de les associacions de gent gran d'Encamp, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. L'acte s'emmarca en la celebració del Dia internacional dels museus d'aquest divendres. "La idea és donar a conèixer la vall des de diferents punts de vista, no només el senderista", explica la directora del pla de gestió, Susanna Simon.

A banda de l'explicació, també hi ha hagut una petita exposició d'estris i fotografies dels antics oficis de muntanya. Com a novetat, es realitzaran tres sortides temàtiques, entre els mesos de juliol i setembre, amb un cost únic de cinc euros.

A més, aquest estiu està previst contractar dos eventuals per donar suport al cos d'ecoguardes de la vall. Un fet que permetrà incrementar el nombre de rutes i hores durant els mesos amb més volum de visitants.

Informa/Imatges: Joel Romero

Comparteix:

Actua vol aliar-se amb incubadores i emprenedors del sud de França Els liberals reclamen una "regeneració política"