L'ACU creu que allargar la mesura que congelava els contractes de lloguer és un fracàs

www.andorradifusio.ad

L'Associació de Consumidors i Usuaris considera un fracàs la possible pròrroga d’un any dels contractes de lloguer vigents anunciada per l'executiu. També afirma que l’AGIA encara no els ha donat resposta per les habitacions de lloguer.

L'ACU fa una lectura pessimista de les declaracions del cap de Govern que no descarta prorrogar un any més la mesura que afecta els contractes de lloguer vigents. El president de l'ACU ha dit a l'Obert per vacances de RNA que si s'allarga vol dir que no s'han trobat ni implementat solucions. Ferreira ha afegit que "si hem de prorrogar un altre any més, serà un fracàs.

Demà és reuneix la comissió nacional de l'habitatge i Ferreira reconeix que ser-hi aportaria un punt de vista i experiència útils a la taula.

Pel que fa al cas que investiga d'una immobiliària que oferiria habitacions de lloguer, Ferreira diu que l’AGIA no els ha contestat encara."No tenir respostes és el que ens fa sospitar, o crear una preocupació que no sigui algo generalitzat. Sino el que farem és posar-ho en coneixament de les institucions públiques", ha destacat.

L’ACU centra els seus esforços a tancar acords amb d'altres agrupacions similars estrangeres, per la qual cosa està en contacte estret amb el departament de Consum del Govern que també es podria beneficiar d'aquest lligams.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: David Ramos

Comparteix:

L'art urbà de Sao Paulo a la galeria Mamma Maria Engolasters s'omple d'activitats esportives i culturals durant l'estiu