Acuita la dinamita!, la nova activitat de les Nits d'Estiu a Engolasters

En el marc de les Nits d'Estiu, FEDA Cultura ha organitzat una no

En el marc de les Nits d'Estiu, FEDA Cultura ha organitzat una nova activitat. Es tracta del joc de pistes "Acuita la dinamita!" pels voltants del llac d'Engolasters.

S'ha realitzat en grups, que han començat el recorregut a la casa dels guardes. En una sala se'ls ha posat un vídeo amb la primera pista, que els portava als anys 40, amb la història del Gallego, l'encarregat de vigilar la dinamita que serviria per construir el Canal del Madriu.

Aquest es perdia i els participants havien d'ajudar-lo a recuperar-la. Una activitat que, alhora, explica una part important de la història del país. La guia del Museu de l'Electricitat, Katia Vilana, ha declarat que servirà per entendre la història des d'una perspectiva diferent. "És una part de la història que transmetem al museu i al camí hidroelèctric d'Engolasters i que és molt rellevant pel país. Al final, defineix una part de la nostra empresa i de la història d'Andorra i és molt divertida també perquè fa un viatge als anys 30 i 40."

Informa: Maria Lucena
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

La festa de l'escuma i els inflables, protagonistes de la Festa Major d'Escaldes Diversand celebra amb emoció el nou codi de família i reclama més drets per al col·lectiu trans