ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Agències i hotels, preocupats per la caiguda de reserves pel coronavirus

www.andorradifusio.ad

El sector turístic veu amb preocupació l'evolució de l'epidèmia del coronavirus als territoris propers. Agències de viatge i hotels confirmen la caiguda de les reserves i sobretot la incertesa del mercat a curt termini.

Agències de viatges i hotels comencen a patir la incidència de la crisi del coronavirus, sobretot en grups organitzats que des de fa dies han començat a anul·lar reserves. Andorra no és territori assenyalat com a especialment afectat per la situació, però de retruc en rep les conseqüències, com explica la presidenta de l'Associació d'Agències de Viatge, Graciela Villanueva.

Les dades de les quals disposa avui dia la UH apunta que la majoria d'hotels pateixen les conseqüències. Entre el 15 i el 25% menys d'afluència, amb majoria de reserves ja programades. La por a un possible contagi ha trencat, d'arrel, una temporada que estava sent molt bona, "excel·lent... i de cop s'ha trencat tot".

Tot i les valoracions d'hotelers i agències de viatge, les estacions asseguren que no han notat una disminució de clients significativa.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: