ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Aleix minimitza la victòria de Gili a Escaldes per les generals perquè l'elector vota diferent a les comunals

www.andorradifusio.ad

Demòcrates ha presentat llista a Escaldes-Engordany anunciant una proposta amb nou projectes però també la voluntat de donar continuïtat a la feina dels comuns taronja dels darrers anys. El candidat a cònsol major, Miquel Aleix, assegura que el seu equip va sense els liberals perquè ho considera la millor opció. I que la victòria a Escaldes de la socialdemòcrata Rosa Gili a l'abril no significa res per a unes comunals que poc tenen a veure amb les generals.

Miquel Aleix assegura que volia fer un pas al costat en política després de la darrera etapa com a conseller general, però que la força de l'equip que s'ha conformat l'han dut a ser candidat, amb Núria Barquín com a aspirant a cònsol menor.

Assegura que a Escaldes tenen una llista forta, i que no han teixit aliança amb els liberals perquè ho consideren la millor opció i que el pacte de Govern no ha de condicionar el que es decideix a cada parròquia. Tampoc creu que la formació s'hagi ressentit a Escaldes per aquesta qüestió.

Ha parlat dels rivals i creu que la victòria socialdemòcrata a Escaldes a les generals amb Rosa Gili, que ara es presenta per a cònsol, no es pot traslladar a les eleccions del 15 de desembre. Per a Aleix, generals i comunals no tenen res a veure perquè "l'elector a les parroquials fa confiança en la persona i l'equip" i, a més, fa uns mesos el PS anava juntament amb liberals "en una coalició que ja no hi és".

Demòcrates no ha avançat cap proposta del programa, que començaran a desgranar a partir de l'1 de desembre. Tanmateix ha parlat de propostes innovadores d'un equip que conjuga experiència i sang nova i que té en compte l'herència dels anteriors comuns. I que a banda dels projectes de parròquia també té en compte qüestions més de país. Aleix ha dit que l'heliport o la problemàtica de l'habitatge estaran en el seu full de ruta.

Informa: David Domingo
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.219.167.194