Alerta a Sant Julià pel presumpte acostament d'un desconegut a un menor

www.andorradifusio.ad

Alerta entre les famílies d'un grup de nens de Sant Julià de Lòria. Un home hauria convidat un menor a pujar al vehicle, infructuosament. La policia investiga els fets per saber si hi ha risc per als escolars.

Segons s´ha informat a l´associació de pares de l´escola andorrana a través d´un missatge telefònic, la setmana passada a Sant Julià de Lòria un home que conduïa un vehicle amb matrícula espanyola va convidar un nen a pujar-hi. El menor no ho hauria fet i hauria fugit amb el grup d'amics amb què anava. Des de l'asscioació han explicat que només han rebut el missatge i que no han parlat amb els pares afectats.

El Govern ha confirmat que està assabentat dels fets, que haurien tingut lloc prop de les set de la tarda, però no al voltant del recinte escolar. En qualsevol cas, ha posat els fets en coneixement de la policia perquè els investigui i determini si hi ha risc d'alarma.

Informa: Ana Alamán

Comparteix:

Així es va detenir a Andorra un dels responsables de Zone Téléchargement La figura de Josep Viladomat centra la sessió d'art a l'Aula Magna