Alerta per temporal de vent i neu

El servei meteorològic ha fet un avís d'alerta

El servei meteorològic ha fet un avís d'alerta groga per neu al nord d'Andorra i vent del nord, que començaran aquesta mitjanit i aquest divendres, respectivament.

S'espera que les nevades estiguin limitades a zones que es troben per sobre de 2.000 metres i que el gruix de neu arribi fins als 10 centímetres. A les cotes més baixes, el servei pronostica arribar com a màxim els 5 centímetres a 1.700 metres.

A la resta del país, s'entrarà un avís groc a partir d'aquest divendres al migdia per vent del nord arreu del país, que pot arribar fins als 70 quilòmetres per hora al fons de vall i als 100 quilòmetres per hora als cims. El servei també ha avisat de perill per mala visibilitat.

A més, durant el dia de divendres, les temperatures mínimes previstes són de 4ºC a Andorra la Vella, d'1ºC a 1500 metres i de -6ºC al Pas de la Casa. Les temperatures màximes seran de 10ºC a Andorra la Vella, de 6ºC a 1500 metres i d'1ºC al Pas de la Casa. I la isoterma de 0ºC se situarà a 2000 metres al migdia i a 1700 metres a la nit.

Informa: Redacció

Comparteix:

Llarg camí per millorar la digitalització empresarial Andorra comparteix la història de Hand Solo a Ginebra