Andorra comparteix la història de Hand Solo a Ginebra

L'eliminació dels estereotips envers les persones amb

L'eliminació dels estereotips envers les persones amb diversitat funcional ha estat el tema central del setanta-cinquè aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans. David Aguilar, conegut com a Hand Solo, ha donat a conèixer la seva història a Ginebra.

Hand Solo és un model per a les generacions més joves. I un referent que contribueix a eliminar els estereotips i prejudicis envers les persones amb diversitat funcional

Per això, ha estat el convidat especial de la Missió Permanent d’Andorra a Ginebra per al 75è aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans. I és que l’ONU ha demanat als estats membres impulsar accions en matèria de drets humans en tots els àmbits.

L'acte, titulat ‘De l’assetjament a la construcció: el viatge innovador de Hand Solo amb pròtesis de LEGO', s'ha adreçat a estudiants que han hagut de construir un projecte LEGO amb l'objectiu de fomentar el treball en equip. Els participants han aprés coneixements generals sobre Andorra, l'ONU, els drets humans i la propietat intel·lectual.

L'andorrà també ha impartit una xerrada davant els diplomàtics de diverses missions a la seu de Nacions Unides. Ha incidit en la importància de la innovació, la inclusió i la lluita per acabar amb la discriminació de les persones amb diversitat funcional.

L’ambaixador Ferran Costa s’ha mostrat satisfet per l’estreta col·laboració d’Andorra amb els equips de l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual i les Nacions Unides.

Informa: Redacció

Comparteix:

Alerta per temporal de vent i neu Destrosses als ascensors del vestíbul del Centre de Congressos