Alfred Garcia serà al Festival Canòlich Music

www.andorradifusio.ad

El Festival Canòlich Music posa als joves més al centre que mai. L'onzena edició es farà del 22 al 25 de novembre i el que més il·lusiona és el concert del cantant català Alfred Garcia. 

Emmarcada en la celebració del 800 aniversari de la Mare de Déu de Canòlich, arriba l'onzena edició del festival de música cristiana. Aquest cop, l'objectiu és fer als joves més protagonistes i generar una inèrcia entre la visió de l'educador i la del jovent. El rector de Sant Julià, mossèn Pepe Chisvert, assegura que els han donat tot el protagonisme. "Volem arribar al jovent i que se sentin protagonistes. Són ells els que trien els grups, els que han escollit els tallers i el que es fa o no es fa".

Per la seva banda, la cònsol menor de la parròquia laurediana, Mireia Codina, ha destacat que aquesta fórmula "s'adiu molt més als valors i a la retransmissió que es vol fer amb aquest festival de música cristiana".

La música arribarà a les aules del 22 al 24 de novembre i ho farà amb diferents concerts. El del veterà del festival Cesc Sansalvadó i també amb una nova veu, la de l'Alfred Garcia, un músic català de renom, conegut pel seu pas pel programa "Operación Triunfo". La rapera Aisha i el del grup Ubundu també hi actuaran.

Una altra novetat són els 16 tallers musicals que es faran el divendres. Com sempre, l'Eucaristia a l'església de la parròquia tindrà la implicació de molta gent del país. S'espera la participació d'unes 1.500 persones, la majoria d'Andorra. 

Informa: Maria Lucena
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Els usuaris de bus creixen gairebé un 30% Una Justícia més àgil i eficaç