Una Justícia més àgil i eficaç

www.andorradifusio.ad

El nou president del Consell Superior de la Justícia demana la implicació de les institucions per a una tasca judicial més àgil i eficaç. Josep Maria Rossell no ha volgut pronunciar-se sobre la situació del seu predecessor, Enric Casadevall, investigat per irregularitats.

Rossell assegura que s'asseuran amb els implicats per millorar el sistema judicial. "Ens haurem de reunir amb ells i intentar trobar punts d'inflexió per tal de millorar la Justícia que, en definitiva, és el que esperen els ciutadans".

Espera, doncs, que "no sigui tan lenta, que sigui més transparent i garantista. Totes aquestes qüestions són les que han de fer que la Justícia acabi millorant". 

Pel que fa a la situació d'Enric Casadevall, tant Rossell com el síndic general, Carles Ensenyat, no han volgut pronunciar-se l i demanen que es deixi actuar la Justícia, tot i admetre que no dona una bona imatge. 

"Que un membre del Consell Superior de Justícia sigui investigat òbviament no és bo per al mateix CSJ. Que si han de ser investigats ho han de ser, no em refereixo que no hagin de ser-ho. Em refereixo al fet que has de ser una mica conscient del que fas. A partir d'aquí, veurem com evoluciona. És molt diferent si la causa que s'obre és, per exemple, una causa administrativa per una falta que per un delicte."

Carles Ensenyat, síndic general 

Informa: Redacció 

Comparteix:

Alfred Garcia serà al Festival Canòlich Music Simulacre d'amenaça de bomba a FEDA