ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Aliança estratègica entre MoraBanc i Pyrénées

MoraBanc i el grup Pyrénées han tancat una alian&cc

MoraBanc i el grup Pyrénées han tancat una aliança estratègica per desenvolupar el sector del finançament del consum a Andorra. Com a part de l'acord, MoraBanc ha adquirit una participació de la Societat Financera Pyrénées.

L’operació respon als objectius dels plans estratègics de les dues entitats i la seva voluntat de créixer en el mercat andorrà. L'aliança entre les dues empreses també passa per buscar sinergies i noves oportunitats de negoci.

Per a Pedro González Grau, president de MoraBanc, “seguirem reforçant el nostre compromís amb Andorra i els nostres clients, associant-nos amb un gran grup amb molt arrelament al país i amb un equip humà amb molta experiència en el sector del gran consum, per impulsar el creixement del crèdit gràcies a la nostra solvència”.

Amb aquesta aliança, MoraBanc vol tenir major presència en el finançament del consum. Segons Lluís Alsina, director general de MoraBanc, "l'operació ens permetrà ampliar la gamma actual de productes conjuntament amb el grup Pyrénées i millorar l'oferta als nostres clients".

Gràcies a aquest acord, Pyrénées suma un soci financer i tecnològic per desenvolupar el mercat de finançament del consum. Patrick Pérez, president de la Societat Finançera Pyrénées, apunta que “MoraBanc permetrà donar més múscul a Pyrénées per seguir creixent en el mercat del gran consum i del crèdit especialitzat”.

L’operació està subjecta a l’aprovació de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA).

Informa: Agència ANA
Fotografia: MoraBanc

Comparteix:

34.204.198.244