Allau de visitants per la Puríssima

www.andorradifusio.ad

Bons dies per als comerços de l'eix comercial que reben molts turistes. La majoria de clients són espanyols que aprofiten la Puríssima per passar uns dies al Principat, alguns a esquiar i fins i tot a començar les compres de Nadal. Els comerços esperen que aquest divendres i el cap de setmana siguin els dies més forts. 

La Puríssima és una data assenyalada al calendari pel sector del turisme i així es comprova sortint als carrers. L'eix comercial està ple de dalt a baix i els comerços no paren de rebre clients que s'apropen per fer les seves compres. Tot i estar contents de l'afluència dels primers dies, esperen encara més turistes. "Hi ha molta gent i venen amb ganes de comprar".

La majoria de clients són d'Espanya que aprofiten la Puríssima per venir a Andorra a esquiar i començar les compres de Nadal.

Sigui per passar el dia o per fer una estada més llarga, aquests dies han servit a molts turistes per encetar les compres i els comerços es preparen perquè aquesta sigui la tònica de Nadal.

Informa: Neus Vila
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

La Coordinadora per l'habitatge confia en una manifestació massiva Artesania i gastronomia a la Fira de Nadal d'Ordino