La Coordinadora per l'habitatge confia en una manifestació massiva

www.andorradifusio.ad

La Coordinadora per l'habitatge preveu una assistència massiva a la manifestació d'aquest divendres per reivindicar l'accés a un habitatge digne. Mostra el desacord amb el canvi de recorregut, que qualifica d'imposició i obligació. 

A poques hores abans de la manifestació en favor de l'habitatge digne, des de la Coordinadora per l'habitatge es mostren esperançats. "Si és com l'anterior estem contents i si és més, millor, perquè això vol dir que la gent està al costat d'aquesta situació", assegura l'integrant de la Coordinadora per l'habitatge, Joan Ramon Crespo.

El punt de sortida serà la plaça Coprínceps a dos quarts de vuit. El recorregut definitiu canvia, diuen, per imposició i obligació, per evitar les conseqüències administratives i jurídiques; si no haguessin acceptat, la manifestació s'hauria declarat il·legal. Amb el nou recorregut s'evita passar pel carrer de la Unió i la Dama de Gel, els punts conflictius. La policia ha reforçat el nombre d'efectius amb 110 agents.

"Ens sembla que és una manera de voler imposar un criteri i de dir nosaltres som els que manem i som els que decidim, com ho feu i quan ho fareu i no ens sembla bé. Hauria de ser una decisió lliure de la ciutadania de decidir per on vol passar i com es vol manifestar."
Joan Ramon Crespo, integrant Coordinadora per l'habitatge 

Crespo ha avançat que estan treballant en unes mesures que creuen que el Govern hauria d'aplicar. Unes propostes que no faran públiques fins passada la manifestació.

Informa: Karen Gacusana

 

Comparteix:

Obertura parcial de pistes a Naturland  Allau de visitants per la Puríssima